2008. november 26., szerda

Ma iszonyúan frusztrált vagyok. Szegéyn Zsombikám kapott is egy tockost amikor másodszorra is kiöntötte a rizstejét, de nem kicsit, hanem egy fél bögrével, és persze rá a tiszta harisnyájára, amiből már csak egyetlenegy darab volt. Úgyhogy vastag zokni, vastag nadrágban ment oviba, remélem nem fázott szegény. Amúgy azzal indított 7 órakor, hogy berohant a végre nyugodtan alvó Natához és fölébresztette, persze ő ordított, én meg képtelen voltam kikelni az ágyból, az uram hamarabb odaért. Pont azt álmodtam amúgy, hogy egy mei-tai-t kötök magamra, sőt mutatom más anyukáknak is, hogy hogyan kell ezt csinálni. Micsoda önbizalmam van álmomban, még életemben nem láttam mei-tai-t. De már nagyon szeretnék egyet. De mivel örökké azon sírok apának, hogy nincs pénzünk, mert ez a rohadt autó és lakásfelújítás az összes plusszpénzünket elviszi, nincs pofám megrendelni 10 e-rt a mei-tai-omat.
Másik problémám, hogy megrendeltem a Gastroyaltól mára és holnapra az ebédünket, és még (fél 12-kor) nem hozták. Hát nem tudom mit fogunk enni. Ez is halálra idegesít, mert persze lehet pont akkor voltak itt, amikor elvittük Zsombit az oviba. Amúgy fogcsikorgató hideg van.
Ennyit a mai napról.

Délután szeretnék az 1 éves Natáról egy összefoglalót írni, remélem lesz rá alkalmam.

2 megjegyzés:

Mi írta...

Kitartás Orsi! Közelegnek az ünnepek, frusztrálódik az ember! Lesz ez még így se! Én ma 4(!) órát köröztem Hannával a városban ajándékok után - már megvan a list a fejemben, hogy kinek mit - persze semmit nem kaptam. Úgyhogy én is ki vagyok nyúlva, mint a gyalogbéka. Utólag Natának boldogságos szülinapot! Szánom-bánom, hogy ilyen későn, de eléggé összesűrűsödtek a napjaink...
Melus

orsov írta...

Szülinap- köszi! Őszintén szólva nem jegyzem, hogy ki köszöntött és ki nem. Úgyhogy gond egy szál sem! illetve így is nagyon örülünk!

Pusz orsi