2009. január 27., kedd

Nagyon borongós az idő errefelé, csakúgy, mint Nata hangulata. Ilyenkor azt játsza, hogy ő még újszülött. Nem hajlandó leszállni rólam, legszívesebben szopna egésznap, de legalábbis cipelgessem. Egyébként az esős idő és Nata rosszkedve, nyűgőssége általában tényleg együtt jelentkezik.
Másik: Olyan kis segítőkészek a gyerekeink. Az elmúlt 5 hét esti programja, ágyazás után : apa beinjekciózása (trombózis megelőzés). Eleinte csak figyelt mindkettő. Először Zsombi állt elő azzal, hogy majd ő lespray-zi apa hasát. Megengedtük. Azóta ez az ő reszortja. Néha korrigálni kell. De kb 1 hete Nata levadássza a vattapamacsot, és fontoskodva törölgeti vele apja hasát. Ezek szerint ő is figyelt. Azóta minden este összeáll az injekcióbeadó családi team. És mindenki nagyon boldog, hogy hasznos tag lehet.

2 megjegyzés:

Mi írta...

Huhh, ez az injekciózás nekem is ismerős sajnos, és nekem is volt sok jelentkező, aki segített volna...Persze mindenki csak bökni akart. :/ Remélem férjed még bírja cérnával, meg ti is, már nincs sok hátra!
Zsombi hihetetlen a korizással!

orsov írta...

Igen, 02-án kiveszik az egyik csavart. Onnan indulhat a terhelés.