2008. december 1., hétfő

Hát persze nem fejeztem be Natám éves összefoglalóját.
Szóval: Nata érdeklődése mindenre kiterjed, még Zsombi bilijére is, illetve annak tartalmára. Valamelyik nap, mosogattam, Zsolti teregetett, és Zsombikám szólt, hogy pisilnie kell, vette is elő a bilit, elintézte dolgát, majd belefelejtkeztem a mosogatásba (mert annyira szeretek) és mire kapcsoltam, hogy "Úristen a bili", addigra Nata már kedélyesen csapkodott a pisibe, és bizony erősen vizeletszagú volt a lehellete, bele is kóstolt valószínűleg. Erre Zsolti csak annyit mondtott, hogy mit vagyok úgy oda lehetett volna benne más is! Ja!
1 éves Natasa kedvenc játéka az autózás, a focizás, duplózás. Nagyon szeret dvd-t kapcsolgatni. Ma simán kivette a lemezt a lejátszóból. A babát nagy ívben lesz..ja, amit a dédimamától kapott szülinapjára, és semmilyen babajáték, csörgő-börgő nem érdekli. Viszont szívesen játszik az étellel. Szóval, klasszikus második gyerek.

Testi paraméterei: 8400 gr, 71 cm. Van 6 foga. És 10 körme, amivel iszonyúan tud csípni.

Egyebek: Nagyon sokáig utált utazni, rendszeresen hátra kellett mellé ülni, és én a két gyerekülés között utaztam. Ezért erősen szorgalmaztam az autócserét, persze mire kicseréltük és megvettük az áhított Fiat Multiplának, addigra Nata egész jól megszokta az autózást, már nem kell mellé ülni. A kocsit azért megtartjuk.

Nata szókincse 1 évesen: kukk (amikor benéz a szekrényekbe), és hamm (ha nagyon jólesik neki a kaja). Ez a biztos, de mondja állítólag az anyát is, meg az apát is, de én ezekben nem vagyok biztos.

Na, most... A 3 éves és 1 éves összegzéseket azért írtam meg, mert Zsombiról eddig ezt a babanaplóba írtam, Natáról meg most először. Ezek nyilván ezentúl már lesznek, meert ide rendszeresen tudok már róluk írni. És ennek nagyon örülök. Zsombi mindig nagy élvezettel hallgatja, ha olvasom mit csinált 1-2 évvel ezelőtt, mik voltak az első szavai, mondatai.

2 megjegyzés:

Mi írta...

Szia Orsi!
Videókicsinyítésre két ötletem van: 1. alapból állítsd be a fényképeződön a felbontást alacsonyabbra (640x valahány, azt hiszem), vagy a www.szoftverbazis.hu -ról tölts le egy olyan progit, ami a videót is kicsinyíti (innen mindegy ingyen tölthető, jogdíjmentes)
Hajrá, kíváncsian várom a videókat a két törpéről! :)
Melus

orsov írta...

Köszi Melus a tippeket! Kipróbálom!
Ja, és boldog névnapot!

Orsi