2009. április 5., vasárnap


Tegnap már menthetetlenül mehetnékünk volt Zsoltival, úgyhogy eldöntöttük irány: Pécs, és Komló. Meglepetésszerűen meglátogattuk anyósékat 2 körül értünk oda. Én izgultam, hogy azért csak jobb lenne ha bejelentenénk, mivel Zsolti a dédikét is, meg sogórnőméket is odaszervezte, de végül nagyon jól sült el, mamáék nagyon örültek a váratlan vendégseregnek. Mi Kriszti barátnőmet is elhívtuk magunkkal, és tök jó volt, hogy együtt voltunk egész nap. Nagy szerelemben vannak a gyerekeim és Kriszti. Ezt még Mari mama is megjegyezte. Az egész délutánt a szabadban töltöttük. Kicsit aggódtam Nata miatt, mert még nincs teljesen rendben, és ott azért mindig lengedezik a szél, de remélem nem lesz gond. Papa rögtön előpakolta a kerti játékokat, nagyon jól érezték magukat a gyerekek. És mi is. Szeretek ott lenni, mert mindkét gyerek nagyon jól lefoglalja magát, és így mi is tudunk pihenni. Nata , nem tudom, hogyan csinálta, de bodyn, nadrágon, polón keresztül is sikerült megpakolnia a pelenkáját homokkal.

Fél8-ra értünk haza, letusoltam őket, 8-kor mindkettő aludt. Én is. Végre kipihentük magunkat, Nata már napokon át nagyon rosszul aludt éjjelente, sokat fenn voltam vele, úgyhogy rám fért egy kis alvás.

A fotón Zsombi tűzoltó jelmezében. Még a farsang napján készült.

2 megjegyzés:

Mi írta...

Hanna szegfűborsot "tett" a pelusába pár napja, bodyn, harisnyán és nadrágon keresztül...Pedig elvileg csak kiborította a zacskóból. :D

orsov írta...

Úristen, akkor az csíphette is szegényt! Őrület, mire nem képesek?!